Dnevna igra

Dnevna igra2019-11-25T09:38:53+00:00

Ne želite da vase dete po čitav dan gleda u TV i mobilni.
Želite da razvija kreativnost od malih nogu, uči kroz igru i razvija motoričke sposobnosti.
A bilo bi super i kada bi svoje dete mogli da ostavite u sigurnim rukama kada vam iskrsnu neke neodložne obaveze.
I to na mestu koje će mu pružiti osećaj kao da je kod kuće.

Otkrićemo vam tajnu kako mi pomažemo roditeljima koji se bore sa ovim problemom.

U Lindu smo osmislili program čuvanja i dnevnih igraonica koji kroz igru i zabavu podstiču decu na kreativno razmišljanje, brže rešavanje problema ali i trošenje te silne energije koju imaju.

Nudimo vam dve opcije koje se mogu kombinovati.

Prva opcija je korišćenje unutrašnje igraonice u kojoj se nalazi:

  • Prostor u kojem s vašim detetom razvijamo kreativnost kroz igru i crtanje
  • Ako imate bebu, ni to nam nije problem. Imamo posebno napravljen deo za bebe i malu decu (da, i deo za presvlačenje u toaletu)
  • Prostorija s kućicom i toboganom gde će deca kroz igru razviti motoričke sposobnosti, a koje im u današnje moderno vreme nedostaju
  • Kako bi kroz igru razvili naviku rada u timovima i logičnog razmišljanja, opremili smo prostoriju sa stolom za stoni fudbal (mada i tate neretko odigraju po koji turnir)
  • Diskoteka je tu kako bi kroz igru pomogli vašim klincima da razviju plesne sposobnosti, osnaže takmičarski duh i usput se odlično zabave!

Druga opcija je korištenje dvorišta gde vaše dete može uživati u

  • Kućici za igru s toboganima i ljuljaškama s kojima kao i gore razvijamo motoričke sposobnosti i podstičemo decu na kretanje, a ne na sedenje, i to na otvorenom!
  • Raznim rekvizitima za igru u dvorištu uz pomoć kojih kombinujemo logičke vežbe, igru i kretanje.

Za to vreme, vi možete bezbrižno završavati obaveze po gradu ili u našoj igraonici (na raspolaganju vam je wifi). Ili se pak možete opustiti u svom omiljenom kutku uz knjigu koju već duže vreme želite da pročitate ili se ispričate sa prijateljicom sa želite već dugo da se vidite ali nikako da nađete vremena.

Lindo nije klasična igraonica. Lindo je kuća koja je preuređena za zabavu i učenje dece kako bi oni ove stvari puno lakše povezali sa svojim domom i svojom kućom.

Naravno, nemoguće je dati detetu zamenu za njegov dom, ali trudimo se da ga što više približimo tom osećaju dok se ono bezbrižno igra i upija novo znanje.

Za 300 dinara, što su samo dve kafe u kafiću, dobijate dnevnu kartu za igru, a svaki peti dolazak vam poklanjamo potpuno besplatno!

Knjige za decu