Dečiji rođendani

Dečiji rođendani2024-02-14T10:36:22+00:00

Između današnjeg tempa života, nagomilanih poslova koje morate rešiti svaki dan i brige za svoje mališane, treba naći vremena za organizaciju dečijeg rođendana koji će biti bolji od odlaska u Diznilend!

Voleli biste da svom detetu priredite proslavu o kojoj će on, njegovi drugari, ali i drugi roditelji pričati još danima, ali da usput ne bankrotirate?

Isto tako, bilo bi lepo pronaći mesto koje će imati onu neku toplinu doma i porodične atmosfere ili kako je jedna mama po imenu Irena rekla:

“Lindo nije nalik većini igraonica. Ostavlja utisak privatne kuće i baš zbog tog toplog ambijenta mi se najviše i dopala.”

U igraonici Lindo svaki rođendan organizujemo kao da je za naše sopstveno dete.
Naš dom može da primi do 30 odraslih osoba, dok dvorište može da ugosti čak 50 odraslih ljudi.
Unutrašnji prostor prima 20 klinaca, dok ih napolju može biti i gotovo duplo više. Naravno, ovo je okvirna ocena, pa je najbolje da nam se javite kako bi se konkretnije dogovorili.

Na dva i po sata na raspolaganju su vam:

Veliko dvorište s toboganima i ljuljaškama

Šarolika unutrašnja igraonica opremljena kućicom sa toboganom, penjalicama, pikadom za trošenje sve te enegrije (svi znamo koliko deca imaju energije) ali i kućicom za lutke, mini kuhinjom, kostimima i delom za kreativne radionice za male maštare i kreativce

Tim animatora koji će se brinuti o zabavi i sigurnosti vaše dece ili kako je to još jednom najbolje rekla mama Irena: “Nisam morala svako malo da ustajem sa stolice.”

Deo za stariju decu koji obuhvata sve od PlayStationa do diskoteke.

U ovom delu se takođe igramo raznih igara, od kvizova do takmičenja koje školarci obožavaju.

Miran prostor za vas i uživanje u druženju s prijateljima – i unutra i napolju!

Ne morate da brinete oko nošenja svojih sudova i čaša. Servis za posluživanje hrane i pića stoji vam na raspolaganju, a i pranje istog je naša briga

Srecan rodjendan natpis

Ne morate da brinete i trošite vreme na izradu pozivnica. Imamo ih spremne za vas – u elektronskoj i papirnoj formi.

Kupovinu dekoracije i jurcanje okolo da nađete prave ukrase za prostor isto ostavite nama. Naravno, dobrodošli ste i da sami dekorišete prostor po svom ukusu ukoliko to želite.

Piće služimo iz našeg šanka, a možete odabrati i all inclusive pakete koji uključuju neograničeno piće, ketering, dekoraciju i tortu tako da će vam i to biti još jedna briga koju možete precrtati na spisku.

Termini proslava dečijih rođendana su:

Radnim danima: 14.30h do 17.00h | 18.00h do 20.30h
    Vikendom: 11.00h do 13.30h | 14.30h do 17.00h | 18.00h do 20.30h

Blage izmene su moguće – slobodno nas pitajte!

Cene proslave rođendana od 1. marta 2024. godine

Radnim danima: 15.000 rsd
Vikendom od 11h: 17.000 rsd | Vikendom od 14.30h i 18.00h: 19.000 rsd

All inclusive paketi – cene možete naći ovde

Za proslave rođendana imamo osmišljen program koji prilagođavamo vašim željama i uzrastu slavljenika i njegovih gostiju.
Jedan deo žurke se zabavljamo sa muzičkim stolicama, plesom uz koreografije i takmičenjima u preskakanju i provlačenju ispod konopca.
Drugi deo programa je nešto mirniji gde se deca igraju kroz igre kao što je nastavi priču ili igra pogađanja.

Ako imate neko pitanje za nas, slobodno nas pozovite na 064 640 88 89 ili nam pišite putem Vibera, mejla ili na društvenim mrežama.